Κυριακή, 3 Αυγούστου 2014

Hello everybody...its been a while...

Καλησπέρα σε όλους. Το ξέρουμε οτι λείπουμε πολύ καιρό. Ξέρουμε οτι σας έχουμε αφήσει, με όρεξη για παιχνίδι, και χωρίς εξήγηση. Και, ίσως, λέω ίσως να σας λείψαμε. Πιστέψτε μας, εμάς μας λείψατε σίγουρα.
Απλά νοιώθω την ανάγκη να απολόγηθω, σαν μέλος της ομάδας, και εκ μέρους αυτής. Αυτή την στιγμή η ομάδα περνάει κάποιες δυσκολίες, προσωπικές για τα μέλη και διοργανωτές των συναντήσεων, αλλά και σαν ομάδα με την έλλειψη χώρου για να γίνονται τα παιχνίδια μας.
Τα σχέδια για την Χειμερινή σεζόν είναι πολλά, και ελπίζουμε και να τα υλοποιήσουμε.
Θέλουμε να πιστεύουμε οτι δεν σας έχουμε απογοητεύσει πολύ, και το μόνο που ζητάμε είναι υπομονή απο εσάς. Το critical που φάγαμε ήταν δυνατό και η ανάρωση θα μας πάρει καιρό, αλλά σιγά σιγά θα επανέλθουμε.


Keep RPG-ing, boardgaming, and having a good time...4 σχόλια:

 1. Καλή επάνοδο να ευχηθώ! Συναντήσεις γίνονται; Αν είστε ακόμα stunned υπάρχει στη Θεσσαλονίκη κανένα άλλο party; :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλησπερα. Πως μπορω να επικοινωνησω με καποιον απο την ομαδα να σας κανω μια προταση γισ χωρο και για καποιες ιδεες που εχω? Ενα τηλεφωνο ενα mail? Ευχαριστω. Μανωλης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Καλησπερα. Πως μπορω να επικοινωνησω με καποιον απο την ομαδα να σας κανω μια προταση γισ χωρο και για καποιες ιδεες που εχω? Ενα τηλεφωνο ενα mail? Ευχαριστω. Μανωλης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Γεια σου φίλε Μανώλη. Σε αυτό το Mail στείλε μου τις προτάσεις σου. ginawa15@yahoo.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή